Professors

LaiaAlbó-GTI rLaia Albó. Enginyera de Sistemes Audiovisuals per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i màster en Educació i TIC (e-learning) per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Actualment, està realitzant un doctorat en el camp de l’ús de les tecnologies per a la millora de l’aprenentatge en el Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la UPF. Paral·lelament participa en docència de disseny i programació de interfícies d’usuari i és voluntària dins les xarxes de clubs de programació Codeclubcat.org, on és responsable d’un club de programació.
Kalpi-GTI rKalpani Nisansala Manathunga. Estudiant de doctorat dins del Grup de recerca de Tecnologies Interactives (GTI) del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciada en Tecnologies de la Informació (2008) per la universitat de Curtin Austràlia, i màster en Informàtica (2011) per la universitat de Colombo (School of Computing) a Sri Lanka. Participa en la docència de l’assignatura d’Enginyeria del software a l’escola d’enginyeries de la UPF.
Konstantinos-Michos - GTI rKonstantinos Michos. Estudiant de doctorat dins del Grup de recerca de Tecnologies Interactives (GTI) del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en Magisteri per la universitat de Thessaly (Grècia) i màster en Tecnologia Educativa per la universitat de Saarland (Alemanya).  Els seus interessos de recerca estan relacionats amb l’aprenentatge col·laboratiu recolzat per ordinadors, el disseny i analítica d’aprenentatge. Actualment, Kostantinos investiga com donar suport a l’aprenentatge informal dins de comunitats d’aprenentatge en línia.
Sin-título-2Jonathan Chacón. Postdoc i membre del Grup de recerca de Tecnologies Interactives (GTI) del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en Enginyeria Informàtica (2009), màster en Tecnologies de la Informació (2010) i doctorat en Tecnologies de la Informació, Comunicació i Mitjans Audiovisuals (2016). Ha impartit docència en assignatures d’Introducció a les TIC, Disseny d’interfícies d’usuari i Programació d’aplicacions web a l’escola d’enginyeries de la UPF.
Anuncis